Velger dere å bli en av våre strategiske samarbeidspartnere, skal vi gjøre en jobb sammen. Dere velger å samarbeide med oss enten fordi vi har en kompetanse din bedrift vil benytte seg av, eller fordi vi sammen skal markedsføre produkter og løsninger som din bedrift selger.

Royal Canin fôrer førerhundene

Riktig ernæring er avgjørende for å bli en god førerhund

Royal Canin Norge AS leverer hundefôr til Blindeforbundets førerhundskoler. Godt sammensatt hundefôr av høy kvalitet er viktig for at våre hunder får en sunn oppvekst og utvikles til å bli gode og trygge førerhunder.

Les mer om hvordan Royal Canin og Blindeforbundet samarbeider

AniCura tar hånd om førerhundenes helse

AniCura AS er Norges største gruppe av veterinærkontorer og dyreklinikker. Siden 2015 har de samarbeidet med Blindeforbundet om å utføre vaksiner og årlige helsesjekker på valper og hunder som er i trening på en av Blindeforbundets to førerhundskoler.

 

Les mer om hvordan AniCura og Blindeforbundet samarbeider

Din verdi som strategisk samarbeidspartner

Dere velger oss fordi dere har tro på at det å synliggjøre et samarbeid med Blindeforbundet gir dere innsikt, kunnskap og økt troverdighet, som igjen vil styrke deres merkevare. Vi skal jobbe sammen for å få oppmerksomhet om tema som vi begge er opptatt av, og fordi vi tror vi kan styrke hverandres budskap.

Vi bruker tid sammen på å skape og/eller markedsføre produkter og tjenester som gir din bedrift konkurransefortrinn i markedet.

I et strategisk samarbeid skal vi sitte igjen med en opplevelse av at samarbeidet gir verdi for begge parter.

Hvis du vil samarbeide med oss – ta kontakt for en prat!

Telefon
+47 70 04 55 44

E-post
orsta.alle@blindeforbundet.no