Det kunne vært verre ...

Det kunne vært verre - det er bare en hund vi ønsker å ha med oss

0
Sfh38ZYEgi0
https://www.youtube.com/embed/Sfh38ZYEgi0?showinfo=0&rel=0

Tekstversjon av filmen

En drosjesjåfør kjører med ei gås i baksetet. Gåsa sier kvekk og drosjesjåføren skvetter.

En mann står med et esel med førersele i en busslomme. En grønn buss stopper, og åpner bakdøra. Mannen prøver å få eselet til å gå på bussen, men det rikker seg ikke.

En ung dame går med en sau i førersele inne i en klesbutikk. En mannlig butikkansatt følger med på dem, mens sauen bæsjer på gulvet.

Tilbake til drosjen, drosjesjåføren huker seg ned, mens gåsa flapper med vingene. Nå ser vi også en dame som holder gåsa i en førersele.

En mann står i skranken på et hotell og prater med en kvinnelig resepsjonist, med en alpakka i førersele ved siden av seg. Mannen slipper selen for å finne noe i lommen, og alpakken går sin vei.

Tilbake til eselet som ikke vil gå på bussen. Den kvinnelige bussjåføren har kommet ut for å hjelpe, men eselet drar med seg mannen bak busskuret.

En maxitaxi har problemer med å rygge ut av en innkjørsel og ut på veien. Vi ser at drosjesjåføren har problemer med å se ut av bilen bak. I maxitaxien sitter det nemlig en dame og en elg som blokkerer utsikten til sjåføren. Det ligger en førersele på et sete.

Tilbake til eselet og bussen. Tre personer har nå kommet til for å hjelpe mannen og bussjåføren med å få eselet på bussen. Sammen prøver de å dytte eselet inn bakdøra på bussen, men eselet vil ikke rikke på seg.

Flere mennesker sitter og spiser på en restaurant. Ved et av bordene sitter det en mann og en dame, og ved siden av står det en okse og spiser høy. Vi ser en kelner som tørker smuler av et bord med henda, før han rister ut en ny rød duk som han skal legge på. Oksen ser opp, slutter å spise og rauter. Kelneren ser forskrekket opp, mens vi hører lyden av mennesker som roper og glass som knuser.

En dame står på en taxiholdeplass med en gul labrador sittende i førerhundsele ved siden av seg. Tekst på skjermen: «Det kunne vært verre». Nærbilde av labradoren med tekst: «Det er bare en hund vi ønsker å ha med oss». Drosjesjåføren åpner døren for damen og labradoren som logrer, med Blindeforbundets logo og tekst: «Norges Blindeforbund - Synshemmedes organisasjon».

nei