Kjære lille nøste...

Den nye hundeskolen kommer til å være stedet du alltid vil vende tilbake til. Her blir du født, her går du på skolen, her får du din første romkamerat.

Vi skal sørge for at du føler deg trygg, at du får i deg god og sunn mat, nok søvn og hvile, og masse, masse kos.

Når du kommer til verden vil moren din og søsknene dine bo på et lunt og varmt fødselsrom hvor vi holder øye med dere døgnet rundt. Bare få minutter unna ligger veterinærhøgskolen, og mange av studentene som kommer for å passe på deg vil bli dyrleger en dag.

Du kommer til å være i de beste hender, og vi lover deg at hvert eneste menneske som jobber her hos oss vil vite hvem du er og hva du heter – for her er vi alle din familie.

Etter at du har vært hos fôrverten din kommer du tilbake for å gå på skole. Da skal du og din bestevenn bo på rom sammen. Dere skal ha det så gøy!

Og vet du hva? Rett utenfor rommet deres er det en egen liten hundegård hvor dere kan leke. Utenfor der igjen er det en enda større luftegård.

Utenfor der igjen er det et stort treningsområde - og utenfor der igjen ligger det så mye skog og nydelige friluftsområder du bare kan drømme om.

Utpå kvelden, etter trening, mat og lek, kan du legge deg til å sove i din egen seng, side om side med din beste venn.

Du kommer alltid til å være sammen med noen - for en førerhund går aldri alene.

Velkommen til oss lille nøste. Igjen og igjen og igjen.

nei
ja
nei
Lenkeknapp
Innstillinger for panel
nei
Innstillinger
ja