Friluftstur til Kaldvell - Svennevig bru i Lillesand!

Vi inviterer til friluftstur til Kaldvell - Svennevig bru i Lillesand lørdag 25. august.

Dato: 25. august kl. 11:00–14:00
Fylke: Aust-Agder
Arrangør: Norges Blindeforbund Aust-Agder
Kontakt:
Påmelding skjer til fylkeskontoret enten på tlf: 37 02 62 08 eller på e-post til: aust-agder@blindeforbundet.no.

Påmelding innen tirsdag 21. august kl. 12.00.

Vi møter ved gamle Kaldvell sykehjem. Vi går først over "stemmen" og kommer så inn på gamle vestlandske hovedvei. På denne turen vil det være forskjellig type underlag. Alt i fra kjerrevei, grusvei og asfalt. Det er en del stigning på denne turen, så det passer derfor dårlig for rullestol... Vegetasjonen er varierende, her er det alt i fra løvtrær, gran, furu og eik.

Ved Svennevig bru er det to badeplasser, så hvis været er bra er det gode muligheter for en forfriskende dukkert. Vi ordner med noen engangsgriller og sørger for grilling av pølser.

Fylkeslaget ordner med transporten til og fra Lillesand for dem som kommer østfra. På grunn av koordinering og bestilling av transport MÅ! vi ha påmelding ikke noe senere enn tirsdag 21. august før kl. 12.00.

Vi gleder oss til tur! :)