Friluftstur til vannverket i Lillesand!

Vi inviterer til friluftstur i Lillesand tirsdag 3. juli.

Dato: 03. juli kl. 11:00–14:00
Fylke: Aust-Agder
Arrangør: Norges Blindeforbund Aust-Agder
Kontakt:
Påmelding skjer til fylkeskontoret enten på tlf: 37 02 62 08 eller på e-post til: aust-agder@blindeforbundet.no.

Påmelding innen torsdag 28. juni kl. 12.00.

I starten av denne turen går vi i området kalt Møglestu. Veien går nesten i gjennom et gårdstun før den fortsetter i åpent terreng. Veien er en god bruksvei, dog ikke asfaltert. Litt stigning gjennom gården og i starten, men flater så ut. Turen inn til vannverket tar ca. 45 minutter. Stien skal være fremkommelig for rullestolbrukere, men noe dytting i starten må man nok regne med.

Husk gode klær, godt skotøy og sitteunderlag. Det blir bespisning under turen, men alle må selv sørge for å ha med seg det de ønsker å spise og drikke! :)

Fylkeslaget ordner med transporten til og fra Lillesand for dem som kommer østfra. På grunn av koordinering og bestilling av transport MÅ! vi ha påmelding ikke noe senere enn torsdag 28. juni før kl. 12.00.

Vi gleder oss til tur! :)