Høstmøte i Norges Blindeforbund Aust-Agder.

Norges Blindeforbund Aust-Agder inviterer til høstmøte fredag 11. november 2022. I år vil høstmøtet bli avholdt samtidig som fylkeslaget arrangerer førjulstur til Hadeland Glassverk (se egen aktivitet for dette arrangementet).

Dato: 11. november kl. 16:00–17:00
Fylke: Aust-Agder
Arrangør: NBF Aust-Agder fylkeslag
Kontakt:
Frist for påmelding til høstmøtet er den samme som fristen for å melde seg på turen til Hadeland, altså innen 1. september 2022.

Påmelding skjer til oss på fylkeslagskontoret:

E-post: aust-agder@blindeforbundet.no / tlf. 37 02 62 08.

Gjennomføringen av en times høstmøte hvor vi behandler aktivitetsplan og foreløpig budsjett for 2023 legges til fredags ettermiddag når vi ankommer Thorbjørnrud Hotell på Hadeland. Det vil bli servert kaffe og kake mens høstmøtet avholdes. På kvelden spiser vi en deilig middag sammen og har sosialt samvær og en quiz.

Egenandelen for høstmøtet inngår i prisen for turen til Hadeland. Dette vil si kr. 500,- pr. person som dekker både turen og høstmøtet. Dersom du melder deg på turen til Hadeland vil du automatisk være påmeldt høstmøtet.

Har du saker du ønsker tatt opp på høstmøtet må dette være styret i hende senest 18.10.22.

Saker sendes til:

Norges Blindeforbund Aust-Agder

Langbryggen 5

4841 Arendal

eller pr. e-post til: aust-agder@blindeforbundet.no