Tur til Hove Camping og Strand

Fylke: Aust-Agder
Kontakt:
E-post: aust-agder@blindeforbundet.no.

Påmeldingsfrist: Innen mandag 19. juni!

Norges Blindeforbund Aust-Agder inviterer til friluftstur ute på Hove Camping på Tromøya. Hove Camping ligger en 20 minutters kjøretur fra Arendal sentrum. Hove byr på både flott natur og gode turmuligheter....

Tidspunkt for friluftsturen er mandag 26. juni kl. 17.00. Husk godt skotøy! Det blir også muligheter for bading nede ved stranda, så for de som ønsker en forfriskende dukkert er det viktig å huske badetøy og eget håndkle.

Etter spaserturen blir det muligheter for bespisning nede på stranden. Alle må selv ha med seg det de ønsker å drikke og spise. Husk sitteunderlag!

Fylkeslaget betaler for transporten til og fra Hove Camping. Tid og sted for transporten kommer vi tilbake til når vi ser hvem og hvor mange som melder seg på!

Tor Inge Arntsen fra turgruppa vil være leder for turen til Hove.

Meld deg på til oss på fylkeslagskontoret enten på tlf: 37 02 62 08 eller på e-post til:
aust-agder@blindeforbundet.no.

Påmeldingsfrist: Innen mandag 19. juni!