Buskerud - mestring over grensen og høstmøte

Fylkeslaget kombinerer årets Mestringstur og Høstmøte.

Dato: Fra 30.11 kl. 08:00 til 01.12 kl. 17:00
Fylke: Buskerud
Kontakt:
Karine Strand Kløvtveit
ksk@blindeforbundet.no
32 83 65 00 - 458 79 630

Innkalling til høstmøte

Styret i Buskerud Fylkeslag kaller med dette inn til høstmøte, kombinert med Mestring over grensen. Mer informasjon om kurset etter innkallingen.

Dato: Høstmøte 1. desember kl. 0900 - 0945
Sted: Quality hotel Panorama

Egenandel inkludert Mestring over grensen: kr. 1000,00
Tillegg for enkeltrom: kr. 400,00

Sakspapirer vil bli sendt ut i den form du ønsker. Husk å gi beskjed ved påmelding om du ønsker papirer elektronisk, i svart eller på punkt. Program og sakspapirer vil også bli lest inn på lydavisa.

Alle som trenger ledsager må ta med egen til samme pris som for medlemmer.

Bindende påmelding på tlf. 32 83 65 00 eller e-post buskerud@blindeforbundet.noinnen 1. november.

Vi minner om at kun medlemmer som har betalt kontingent har stemmerett på møtet.

Velkommen til høstmøtet!
Norges Blindeforbund Buskerud

Kåre Kjennerud /s
fylkesleder

Foreløpig Sakliste til høstmøtet 2017:

Sak 1 Åpning ved styreleder med navneopprop

Sak 2 Godkjenning av innkalling og saksliste

Sak 3 Konstituering

a)  Valg av møteleder

b) Valg av referent

c)  Valg av tellenemd

d) Valg av protokollunderskrivere

Sak 4 Budsjett 2018
Sak 5 Avslutning

Mestring over grensen inkl. høstmøte 30.11 - 01.12.

Jul i Liseberg

Når man feirer jul på Liseberg, så ligger alt til rette for å komme i ordentlig julestemning. Et åttitalls røde og hvite juleboder med alt fra julekuler og nisser til praliner og andre godsaker. Ellers byr Liseberg på deilig julemat, skøytebane, allsang og herlige karuseller – alt til tonene av julemusikk og duftene av gløgg og brente mandler. For å øke julestemningen ytterligere så har man pyntet med millioner av lys.

Dag 1: Til Gøteborg
Vi reiser fra Hønefoss kl. 0800, og har påstigning i Vikersund, Åmot, Hokksund og avreise fra Drammen kl. 09.30. Turen går gjennom Oslofjordtunellen og gjennom Østfold. Vi spiser lunsj på Hâbyrastan i Munkedal. Fra Munkedal kjører vi direkte til Gøteborg og sjekker inn på Quality Hotel Panorama kl. 16.00. Vi spiser middag på hotellet før vi reiser bort til Jul i Liseberg. Der får vi ca. 3 timer på julemarkedet før vi returnerer til hotellet for en god natts søvn.

Dag 2: Høstmøte og hjemreise
Etter frokost blir det høstmøte før vi tar plass i bussen. Vi reiser fra hotellet kl. 10.00 og turen går direkte til Nordbysenteret. Her er det muligheter for litt shopping og lunsj på egenhånd. Vi ankommer Nordby kl. 12.00, og reiser igjen kl. 15.00.
Ankomst Drammen ca. kl. 17.00, og avstigning på Hokksund, Åmot, Vikersund og Hønefoss.
Egenandel: Se priser på innkallingen til Høstmøte

Bindende påmelding innen 1. november etter førstemann til mølla prinsippet til:
Norges Blindeforbund Buskerud på telefon 32 83 65 00 eller e-post buskerud@blindeforbundet.no

Detaljert program sendes til hver enkelt deltaker.