AVLYST!! BRANNKAMP: Brann og Sandnes ULF

Velkommen til fotballkamp mellom Brann og Sandnes ULF på Brannstadion 16. mai kl. 18

Dato: 16. mai kl. 16:30–20:00
Fylke: Hordaland
Kontakt:
hordaland@blindeforbundet.no eller telefon 55 33 69 44 senest fredag kl. 11

AVLYST PGA FOR LITE PÅMELDTE

Liker du fotball og Brann?  Da er dette absolutt noe for deg.

Fylkeslaget har billetter i egen VIP-Losje til 16. mai, kampen mellom Brann og Sandnes ULF.

Losjen er i 4 etg og nær supporter tribunen hvor det vil være trøkk og stemning denne dagen.

Denne losjen har en fastpris på kr. 43.750,- og har plass til opptil 30 personer.

For et antall på 30 stk er prisen på kr. 1458,- per pers.

Fylkeslaget sponser en del av summen så DIN pris for en billett er kr. 900,-  ( max 2 billetter ).

I utgangspunktet er det max 2 billetter per medlem, ønsker du derimot flere billetter settes disse på venteliste.

Har vi flere billetter igjen på slutten av påmelding kan man få ekstra billett i tillegg til de 2 som man allerede har.

Prisen inkluderer: Tilgang 1,5 t før kampen, grillbuffé, dessert, mineralvann, kaffe/te, + stadions beste utsikt like utenfor losje 😊

Her er første «mann til mølla» prinsippet som gjelder.
Påmelding til hordaland@blindeforbundet.no eller telefon 55 33 69 44 senest fredag kl. 11