Hyttetur med BHT og "Klart det går"

Velkommen på hyttetur til Nordvikgården på Utsira fredag 10 - søndag 12. september

Dato: Fra 10.09 kl. 14:00 til 12.09 kl. 19:00
Fylke: Hordaland
Kontakt:
Påmelding til Sigrid på turlaget tlf. 908 50 308

Velkommen på hyttetur til Nordvikgården på Utsira med Bergen og Hordaland Turistforening.  

Oppmøte: Bergen busstasjon kl. 14:00. Det blir organisert felles transport derfra til Haugesund, og tar rutebåt videre til Utsira.

Dersom man trenger ledsager må dette skaffes selv. Utgifter for ledsagere dekkes av BHT.

Fredag: 10. september:

Oppmøte kl 14:00 fra Bergen busstasjon. Det blir organisert felles transport fra Bergen til Haugesund fergekai. Fergen går fra Haugesund kl. 19:15, og båten til Utsira tar ca. 70 minutt. Når vi kommer frem gjør vi oss kjent med hytta og spiser middag sammen.

Lørdag: 11. september:

Vi gjør oss kjent med vakre Utsira. Her kan vi velge både veier og stier, vi kan besøke fyret på øya, se på gatekunst, og ønsker noen å fiske er det også mulig. Vi spiser middag sammen og koser oss også på den flotte hytten med spill og sosialt. Mer detaljert plan vil forekomme hva gjelder dette.

Søndag: 12. september:

Etter en god frokost pakker vi oss ut av hytten og tar utvask. Fergen går fra Utsira kl. 14:45 tilbake mot Haugesund. Der tar vi felles buss tilbake til Bergen og vi antar å være tilbake til ca. kl 19 i byen.

Tilgjengelighet:
Det er 10 minutter å gå fra kaien til hytten. Hytten har ett rom som er tilrettelagt for rullestol, og et handicap-toalett. Soverom både i hovedetasje og loft. Oppgaver knyttet til matlaging, utvask etc gjøres som et samarbeid mellom alle på hytten, basert på ressursene til den enkelte. Det er lagt ved en del bilder i beskrivelsen for å vise hvordan uteområdet, hytten og rommene ser ut. Dersom du har spørsmål til tilgjengelighet og er usikker på om turen er tilgjengelig for deg, ber vi deg ta kontakt med Sigrid.

Ta med: Det er dyner på hytten, men man må selv ta med lakenpose/sengetøy. Alle tar selv med mat til frokost lørdag og søndag, lunsj lørdag og ønsket snacks til helgen.

DNT´s pakkeliste for sommerfjellet til inspirasjon: https://bit.ly/3sj5fxq  

Pris: 600,- per person (200,- for barn 0-12 år). Inkludert i prisen er transport tur/retur Bergen-Haugesund, båtbillett tur/retur Haugesund-Utsira, opphold på hytten, middag fredag og lørdag, samt lunsj søndag. Kostnaden på turen er lavere enn faktiske kostnader, noe som er mulig fordi vi mottar prosjektmidler. Man får tilsendt faktura i etterkant av påmelding. Utgifter for ledsagere dekkes.

Påmelding: Kontakt Sigrid på turlaget telefon 908 50 308

Generelle vilkår og smittevern: Vurderinger knyttet til covid-19 vil tas kontinuerlig. Endringer kan forekomme på kort varsel.