Søndagstur langs Storelva

Søndagstur med "Klart det går" langs Storelva (Arna)

Dato: 14. mars kl. 10:50–13:00
Fylke: Hordaland
Kontakt:
Silje Thon mobil 480 70 372, seinest fredag 12.mars kl. 12:00

Søndagstur i lag med Hordaland Fylkeslag og DNT  "klart det går"

Vil du oppdage nye, fine turområder? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Familie og venner er velkommen til å bli med.

Søndag 14. mars går turen til Arna og langs Storelva.

Oppmøte: Direkte ved Arna Stasjon klokken 11:15, de med behov å reise sammen fra sentrum er oppmøte på Bergen Jernbanestasjon klokken 10:50 toget går klokken 11:04. Du kan også bli møtt ved den Blå steinen av en av turlederne og gå i lag til togstasjonen.

Spesifiser hvor du ønsker å møte når du melder deg på.

Turbeskrivelse: Vi går rett fra togstasjonen i Arna. Først går vi på litt asfalt, før vi svinger ned på en gangsti langs elva. Gangstien er bred og har generelt lite stigning, med unntak av noen små bakker. Turveien langs Arnaelva har gode ledelinjer i form av skog på begge sider av turveien.

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og gode, varme klær. Varm drikke på termosen om du ønsker.

Påmelding: Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. Kontakt Silje Thon tlf 480 70 372 seinest fredag 12.mars kl. 12:00. Du er først påmeldt etter at du har mottatt bekreftelse på dette.

Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Blindeforbundet ordner med ledsager hvis mulig.

Turlederene som skal være med skal holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som ledsagere.

DNT klart det går: https://bit.ly/3bcRda0