Onsdagstur med BHT og "Klart det går"

Tur i Nygårdsparken med Bergen og Hordaland Turistforening

Dato: 25. august kl. 18:00–20:00
Fylke: Hordaland
Kontakt:
Silje Thon tlf. 480 70 372

Vil du oppdage nye, fine turområder i Bergen og omegn? Ta del i et sosialt og inkluderende fellesskap? Vi ønsker velkommen til turer og aktiviteter, tilrettelagt for personer med fysiske funksjonsnedsettelser. Familie og venner er velkommen til å bli med.

Norges Blindeforbund Hordaland har inngått avtale med BHT (Bergen og Hordaland turistforening). I tillegg til våre søndagsturer som har vært populære klinker vi til med ny turtilbud, som vi være onsdager kl 18.

Onsdag 25. august blir det tur i Nygårdsparken.

Denne onsdagen går vi fra Den blå steinen tll Nygårdsparken for å utforske dette området. Vi avslutter turen innen kl 20:00 ved Den blå steinen. Vi tilpasser tempoet etter deltakerne som er med, dette er en rolig tur med fokus på hyggelig sosialt samvær. Denne turen går på asfalt i bynære strøk. Det er mange benker i parken som vi kan ta pause ved. Turen passer for alle som ikke kan, eller ønsker å gå så fort eller langt. Turen krever ingen spesielle ferdigheter og vil være på maks 5 km. Turen er tilgjengelig med bruk av rullestol. På grunn av noen bratte stigning, fortauskanter og brostein, anbefaler vi å ta med ledsager. Ta kontakt ved spørsmål. Turen avsluttes der vi startet, ved Den blå steinen. Ønsker man heller å avslutte turen ved Nygårdsparken er det kort vei til f.eks Florida bybanestopp.

Ta med: Niste, sitteunderlag, vann og gode, varme klær. Varm drikke på termosen om du ønsker.

Turlaget kan dekke utgifter til ledsagere eller spesialtransport ved behov.

Påmelding er obligatorisk grunnet koronasituasjonen. kontakt Silje Thon på tlf. 480 70 372 seinest klokken 12 mandag 23 august. Du er først påmeldt etter at du har mottatt bekreftelse på dette.

Dersom du har behov for ledsager har du selv ansvar for smittevern og sikkerhet knyttet opp mot covid-19, og ellers vurdere gode og trygge løsninger for deg. Våre frivillige turledere skal som alle andre holde minst 1 meter avstand til andre, og kan ikke bidra som ledsagere.

Generelle vilkår og smittevern: Bergen og Hordaland Turlag forholder seg til DNT sin smitteverninstruks for aktivitet knyttet til covid-19. Les generelle vilkår for deltakelse på BHT sine aktiviteter. Våre frivillige turledere er alle kurset i DNT sine retningslinjer for smittevern, og skal sørge for å gjennomføre en trygg og fin tur.

Alle er velkommen til å være med. 

Link BHT: https://bit.ly/3B2GV6b