Medlemsmøte

Aktivitetsutvalget i Nord-Trøndelag fylkeslag inviterer til siste medlemsmøte før sommeren onsdag 13.juni i menighetssalen i Steinkjer kirke mellom kl. 11.30 og 14.00.

Dato: 13. juni kl. 11:30–14:00
Fylke: Nord-Trøndelag
Kontakt:
Telefon: 74 16 22 13
E-post: nord.trondelag@blindeforbundet.no

Medlemsmøte på Steinkjer

Aktivitetsutvalget i Nord-Trøndelag fylkeslag inviterer til siste medlemsmøte før sommeren onsdag 13.juni i menighetssalen i Steinkjer kirke mellom kl. 11.30 og 14.00. Vi byr på kaffe, noe å bite i, et aktuelt tema, musikk og loddsalg (ta med premie)

Tema for dette møtet er Fylkeslagssammenslåingen og vi kommer også inn på TT-ordningen. Vi kan ellers by på sang og musikk, og i og med at dette er vårt siste møte før sommeren har vi litt ekstra god servering, så også i år byr vi på rømmegrøt og spekemat i tillegg til kaffe og kaker.

Menighetssalen i Steinkjer kirke ligger i kirkas underetasje med inngang på siden mot jernbanestasjonen. Det er ca. 200 meter fra jernbane og buss, og det er godt med parkeringsplasser på begge sider av kirka. Det er også greit å vite at Steinkjer kommune har parkeringsavgift i hele sentrum.

Ta gjerne kontakt og fortell at du kommer. Da blir det litt enklere for oss å beregne servering. Trenger du hjelp eller er usikker på om du finner fram, ta kontakt så møter vi deg på jernbane eller buss.

Telefon: 74 16 22 13

E-post:  nord.trondelag@blindeforbundet.no