Medlemsmøte

Aktivitetsutvalget i Nord-Trøndelag fylkeslag inviterer til sommeravslutning / medlemsmøte onsdag 24. mai i Menighetssalen i Steinkjer kirke mellom kl. 11.30 og 15.00.

Dato: 24. mai kl. 11:30–15:00
Fylke: Nord-Trøndelag
Kontakt:
Nord-Trøndelag Fylkeslag
Telefon: 74 16 22 16
E-post: nord.trondelag@blindeforbundet.no

Medlemsmøte onsdag 24. mai

Aktivitetsutvalget i Nord-Trøndelag fylkeslag inviterer til sommeravslutning / medlemsmøte onsdag 24. mai i Menighetssalen i Steinkjer kirke mellom kl. 11.30 og 15.00. Hensikten med medlemsmøtene er å treffes og ha det sosialt sammen.

Vi skal kose oss med rømmegrøt, kaffe og kaffebrød, loddsalg (ta med premie). Vår egen Frida Natland kommer for å synge for oss og vi får god tid til å prate sammen.

Menighetssalen i Steinkjer kirke ligger i kirkas underetasje med inngang på siden mot jernbanestasjonen. Det er ca. 200 meter fra jernbanestasjon og bussholdeplass, og det er godt med parkeringsplasser på begge sider av kirka. OBS! Steinkjer kommune har parkeringsavgift i hele sentrum.

I og med at vi skal servere rømmegrøt er det veldig fint om du kan ta kontakt og fortelle at du kommer. Da blir det litt enklere for oss å beregne servering. Trenger du hjelp eller er usikker på om du finner fram, ta kontakt så møter vi deg på jernbane eller buss.