Bli med på tur i Nordmarka

Dato: 10. oktober kl. 11:00–15:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding til Heidi på tlf 997 38 402 eller på epost: heidi.haug@blindeforbundet.no innen 8. oktober.

Oslo Førerhundklubb og aktivitetsutvalget i Oslo fylkeslag inviterer til tur i Nordmarka. Vi skal gå fra Frognerseteren til Sognsvann. Turen er på ca. 10 km. Det er fin skogsbilvei å gå på hele tiden. Vi stopper når vi er halvveis, på Ullevålsseter. Her kan vi enten kjøpe mat eller ha med matpakke. Har du med matpakke må du kjøpe drikke hvis du vil sitte inne. Pga korona restriksjoner vet vi ikke helt hvordan det er med plasser innendørs. Kan være lurt å ha med sitteunderlag i tilfelle vi må sitte ute.

• Tid: Lørdag 10. oktober kl 11.00
  • Oppmøtested: Enten Frognerseteren T-bane stasjon eller utenfor Frognerseteren restaurant.
  • Du kan ta Linje 1 fra Majorstuen stasjon kl 10.13.
  • Påmelding til Heidi på tlf 997 38 402 eller på epost: heidi.haug@blindeforbundet.no innen 8. oktober.
  • Det vil bli noen felles ledsagere. Si ifra om du trenger ledsager utover dette. Ta gjerne med egen ledsager.
  • Husk å gi beskjed om hvor du vil bli møtt.