Blomsterkurs på Zoom

Dato: Fra 23.08 kl. 17:00 til 27.09 kl. 19:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding innen 20. august til Oslo fylkeslag, e-post oslo@blindeforbundet.no

BLOMSTERKURS

Vi har vært så heldige å få to meget dyktige foredragsholdere til å dele på et blomsterkurs for oss: Stine Gåthe Myrvoll fra Bislet Blomster og Brit Ingvild Fredriksen fra Aust-Agder Fylkeslag. Begge kursholderne legger vekt på dialog og er åpne for å justere programmet så det passer deltagerne.

Stine Gåthe Myrvoll er utdannet blomsterdekoratør med fagbrev og har lang erfaring fra blomsterbutikk, i tillegg til at hun har jobbet i gartneriet som familien drev. Stine har tatt også hatt ansvar for lærlinger, trening og opplæring. Hun er en kreativ sjel og viser stor lidenskap for planter og blomster. Stine jobber på Bislett Blomster og Harbitz Blomster, i et større team med mange ansatte. Her viser hun engasjement for faget og tar stort ansvar for jobben med planter og blomster, som hun også tar med seg i møtet med kunder og andre ansatte. Stine vil holde to kurskvelder.

Gartner og blomsterdekoratør Brit Ingvild Fredriksen er synshemmet og medlem av Aust-Agder Fylkeslag. Hun er utdannet blomsterdekoratør og møtte sin mann på Gartnerskolen i Grimstad (45-års bryllupsdag i år!). De to har drevet planteskole i Arendal siden 1978 og har skrevet boken Min hage. Brit Ingvild vil holde to kurskvelder.

Kurset vil gå på Zoom, fire mandager kl 17 i høst. Varighet ca 1,5 til 2 timer

Programmet:

Mandag 23. august klokken 17 på Zoom med Brit Ingvild Fredriksen.

Tema: Vintergrønne blomster

Mandag 30. august klokken 17 på Zoom med Stine Gåthe Myrvoll.

Tema: Vinduskarm og blomstrende stueplanter

Mandag 13. september klokken 17 på Zoom med Brit Ingvild Fredriksen.

Tema: Åpent, dialogmøte

Mandag 27. september klokken 17 på Zoom med Stine Gåthe Myrvoll.

Tema: Stell av planter gjennom vinteren, med fokus på grønne planter.

  • Det vil bli en egenandel kr 250 å betale for påmeldte. Pengene settes inn på bankkonto nr. 1644.12.56209, eller vippses til: Oslo Fylkeslag: 85977.Fint om du merker betalingen med navn på kurset. 
  • Egenandelen inkluderer den flotte boken Min hage.
  • Bok, Zoom-lenke og passord vil bli tilsendt før kursstart.
  • Til dette kurset er det påmelding. Siste frist for påmelding er fredag 20. august til oslo@blindeforbundet.no For at vi skal få sendt ut kursmateriell til deg som ønsker å delta, ber vi om din postadresse ved påmelding.