Hodr Pilates og styrke hver onsdag kl. 17

Dato: Fra 08.09 kl. 17:00 til 15.12 kl. 18:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding skjer til Nina Johnsen, mob: 922 04 085, mail: nina.joh@online.no, snarest!

TRENINGSTILBUD, NOE FOR DEG?

  • Savner du å kunne trene på matta di sammen med andre synshemmede i et fellesskap? Da har du sjansen her! Hodr Idrettslag for synshemmede og aktivitetsutvalget i Oslo Fylkeslag av Norges Blindeforbund arrangerer et treningstilbud med styrke og pilates.
  • Her vil du få trene styrkeøvelser på matte, og du kan få noen pilatesøvelser med på kjøpet i løpet av en treningsøkt. Pilates er en treningsform der du trener kjernemuskulaturen i kroppen din. Dette er viktig for å oppnå god balanse og styrke i hverdagen.
  • Vi trener hver onsdag fra kl. 17.00 til kl. 18.00 i fylkeslagets lokaler i Sporveisgaten 10. Oppstart: Onsdag 8. september, og fortsetter til og med onsdag 15. desember.
  • Instruktør: fysioterapeut Charlotte Krohn. OBS! Du må ha med egen matte og ledige klær.
  • Påmelding skjer til Nina Johnsen, mob: 922 04 085, mail: nina.joh@online.no, snarest! Vi har plass til fem personer til. Treningen koster kr 600 pr. år, men hvis du melder deg på nå, kan du få to prøvetimer gratis.

For å kunne nyttegjøre deg av Hodrs tilbud må du melde deg inn som medlem av idrettslaget. Et medlemskap i Hodr koster kr 500,- pr. år.

Velkommen til hyggelige treningsøkter!

Beste hilsen

FOR TRENINGSGRUPPEN STYRKE OG PILATES

Nina Johnsen

Gruppeansvarlig