AVLYST! Jeg gikk meg over sjø og land - til Moskva

Dato: 14. januar kl. 19:30–21:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
For mer info og påmelding ,kontakt Oslo fylkeslag tlf. 23215050 eller e-post oslo@blindeforbundet.no

Aktivitetsutvalget i Oslo inviterer til Jeg gikk meg over sjø og land!

Dette blir en serie som går en gang i måneden på Zoom.

• Første kvinne blir Tatjana Petersen som tar oss med til Moskva.  Tatjana vil fortelle hva vi bør se, gjøre, ikke gjøre om vi ønsker å besøke byen hun er født i. Her vil du også kunne stille spørsmål som du måtte ha.
  • Torsdag 14. januar kl. 1930 starter vi.  Det er ingen egenandel på disse kveldene.
  • Torsdag 11.februar kl.19.30 tar Nadia oss med til Marokko
  • Torsdag 11.mars tar Deva oss med til Sri Lanka
  • Torsdag 22.april kommer Rosa, Sangavi og Kumar og  forteller fra Peru.
  • Du må gjerne melde deg på til Oslo fylkeslag tlf. 23215000 e-post oslo@blindeforbundet.no eller til Randi Mathisen mobil 99604949 e-post randi.mathisen2@gmail.com.
  • Har du noen fine/spennende reisemål så blir vi glad for å høre fra deg.  Husk det er også mange flotte steder i Norge også.
  • Har du spørsmål angående denne serien på Zoom så er det bare å ta kontakt på tlf. eller e-post.

For aktivitetsutvalget

Randi Elisabeth