Jeg gikk meg over sjø og land - til Vietnam

Dato: 13. mai kl. 19:30–21:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
For informasjon, påmelding og link til nettmøtet på Zoom, send e-post til oslo@blindeforbundet.no eller ring 23 2150 50 eller sjekk Facebookgruppen Nettmøter for synshemmede

Jeg gikk meg over sjø og land - til Vietnam!

• Denne gangen inviterer Oslo aktivitetsutvalg alle til å bli med på en guidet tur til Vietnam.

• Torsdag 13. mai kl. 19.30 på Zoom

• Vi skal besøke Vietnam med Tuiyet Quach som guide. Hun vil fortelle hva vi bør se, gjøre, la være å gjøre, spise, drikke, om vi ønsker å besøke landet hun er født i. Her vil du også kunne stille spørsmål som du måtte ha.

• Alle er hjertelig velkommen!

• Med Zoom kan du bli med på reisen fra telefon, mobiltelefon, nettbrett eller PC.
  • Om du er helt nybegynner eller lurer på noe ved bruk av Zoom, ta kontakt med Christian i Blindeforbundet på telefon 23215026 for gratis hjelp og opplæring.