Jeg gikk meg over sjø og land - til Vietnam

Dato: 27. mai kl. 19:30–21:30
Fylke: Oslo
Kontakt:
For link til Zoom møtet, kontakt Oslo fylkeslag på e-post oslo@blindeforbundet.no, tlf 23215050

Denne gangen inviterer Oslo aktivitetsutvalg alle til å bli med på en guidet tur til Vietnam

Torsdag 27. mai kl. 19.30 på Zoom (utsatt fa 13.mai)

Vi skal besøke Vietnam med Tuiyet Quach som guide. Hun vil fortelle hva vi bør se, gjøre, la være å gjøre, spise, drikke, om vi ønsker å besøke landet hun er født i. Her vil du også kunne stille spørsmål som du måtte ha.

Alle er hjertelig velkommen! Er du ny på Zoom eller lurer på noe om bruken, ta kontakt med Christian i Blindeforbundet på tlf 23215026.

Linken til Zoom-treffe torsdag 27. mai  får du ved å kontakte Oslo fylkeslag e-post oslo@blindeforbundet.no eller gruppen Nettmøter for synshemmede på Facebook.