Matkurs på nett: SUPER BARER MED VEGANSKE V-SHAKE NY DATO 23.FEBRUAR

Dato: 23. februar kl. 19:00–21:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding gjøres til: Oslo fylkeslag, e-post oslo@blindeforbundet.no, tlf. 23215050

Lær å unngå de sukkerholdige utskeielsene med enkle tips tirsdag 23.februar på Zoom:

• Det er mange fristelser i løpet av dagen og da kan en shake, smoothie eller kanskje deilige sjokoladekuler med ekstra proteiner - gi deg metthetsfølelsen med sunne ingredienser i tillegg. Ja, kanskje til og med erstatte et måltid eller som et mellommåltid
  • Er du nysgjerrig på oppskrifter? Vi lager noen sammen basert på veganske V-Shake med sjokoladesmak fra NuSkin. Du får selvsagt et oppskriftshefte i word med både sjokolade og vaniljepulveret.
  • Proteintilskudd er ikke bare for deg som trener, og saken er at vi gjerne skal ha proteiner til alle hovedmåltidene gjennom dagen.
  • De veganske V-shakene gir deg mulighet for å tilpasse til det kostholdet du har. De er uten melk, gluten, soya og sukker. Kan brukes kaldt og varmt, og er derfor enkelt å bruke sammen med det du allerede foretrekker.
  • Disse kan du få kjøpt hos Elisabeth Wilhelmsen på e-post elisabeth.wilhelmsen@icloud.com eller mob. 41541964 så fort som mulig.
  • Det er Elisabeth som blir instruktør på matsamlingen denne kvelden.
  • Velkommen tirsdag 9. februar kl 19-21 til Zoom møte, hvor vi lager enkle sunne matretter sammen med V-Shake sjokolade og snakker om hvordan ta vare på oss selv. Innenfra og ut, utenfra og inn.
  • Deltagelse koster ingenting, men du trenger å kjøpe V-shake for å bli med.
  • Påmelding gjøres til: Oslo fylkeslag tlf. 23215000 e-post oslo@blindeforbundet.no eller til meg mob. 99604949 e-post randi.mathisen2@gmail.com .

Bli med du også og skap riktig super stemning!

For Aktivitetsutvalget

Elisabeth og Randi Elisabeth