Nytt treningstilbud på formiddag fra tirsdag 23. august

Dato: Fra 23.08 kl. 10:30 til 20.09 kl. 11:30
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding innen 16. august til Oslo fylkeslag, e-post oslo@blindeforbundet.no, telefon: 23 21 50 50

Nytt treningstilbud på formiddag fra tirsdag 23. august

• Tirsdag 23. august 2022 starter vi i Aktivitetsutvalget opp med treningstilbud på dagtid. Dette vil primært være trening med styrkeøvelser, noe ala Get Going, som Blindeforbundet arrangerte for noen år tilbake.
  • Utvalget setter i gang med treningstilbudet fordi vi er av den oppfatning av at fysisk aktivitet er meget sunt både for kropp og sinn, og styrker ditt immunforsvar så du slipper å bli alvorlig syk. Bli med da vel! Vær med på noe gøy og oppfriskende i fellesskap med andre i din situasjon!
  • Tid: tirsdag 23. august 2022, fra kl. 10.30 – ca. kl. 11.30.
    Instruktør: Charlotte Carlander.
  • Sted: Grefsen Trening & Helse, Charlottes treningsstudio i Kjelsåsveien 7, rett ved Sinsen-krysset. Det er lettest å gå av trikken ved Sinsenkrysset, men si fra om du er interessert i en eventuell felles transportløsning.
  • Dette tilbudet blir i første omgang et prøvetilbud på fem uker. Blir det veldig populært, forlenger vi det.
  • OBS! Ta med egen matte og ledige klær!
  • Ønsker du å bli med på dette, kan du melde deg på til Norges Blindeforbund, Oslo Fylkeslag, mail: oslo@blindeforbundet.no, tlf: 23 21 50 50, eller til Nina Johnsen, mail: nina.joh@online.no, mobil: 922 04 085, senest innen tirsdag 16. august. Vi gjør oppmerksom på at påmeldingen er bindende.
  • Etter prøveperioden, som er gratis, kommer en egenandel på kr 500, som settes inn på bankkonto nr. 1644.12.56209, eller vippses til: Oslo Fylkeslag: 85977. Fint om du merker betalingen med navn på arrangementet.
  • Hvis du melder deg på dette treningstilbudet, og vet at du ikke kan komme en eller flere ganger, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, senest én dag før den aktuelle treningsdagen.