Pilates og styrketrening hver onsdag kl. 17 fra 24. august

Savner du å kunne trene på matta di sammen med andre synshemmede i et fellesskap? Da har du sjansen her!

Dato: Fra 24.08 kl. 17:00 til 07.12 kl. 18:15
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag på e-post: oslo@blindeforbundet.no, tlf.: 23 21 50 50 , senest innen 17. august

TRENINGSTILBUD, NOE FOR DEG?

• Hodr Idrettslag for synshemmede og aktivitetsutvalget i Oslo Fylkeslag av Norges Blindeforbund arrangerer et treningstilbud med styrke og pilates.
  • Her vil du få trene styrkeøvelser på matte, og du kan få noen pilatesøvelser med på kjøpet i løpet av en treningsøkt. Pilates er en treningsform der du trener kjernemuskulaturen i kroppen din. Dette er viktig for å oppnå god balanse og styrke i hverdagen.
  • Vi trener hver onsdag fra kl. 17.00 til kl. 18.15 i fylkeslagets lokaler i Sporveisgaten 10.
  • Oppstart: Onsdag 24. august, og fortsetter til og med onsdag 7. desember.
  • Instruktør er fysioterapeut Charlotte Krohn. Hun er flink til å velge riktige øvelser for deg, og forklarer på en grei måte hvordan du skal gjøre de ulike øvelsene. OBS! Du må ha med egen matte og ledige klær.
  • Påmelding skjer til Oslo Fylkeslag på mail: oslo@blindeforbundet.no, tlf.: 23 21 50 50, eller til Nina Johnsen, mob: 922 04 085, mail: nina.joh@online.no, senest innen 17. august 2022.
  • OBS! Hvis du melder deg på dette kurset, og vet at du ikke kan komme en eller flere kurskvelder, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, senest én dag før den aktuelle kurskvelden.
  • Treningen koster vanligvis kr 600 pr. år, men hvis du melder deg på nå, kan du få to prøvetimer gratis.

For å kunne nyttiggjøre deg av Hodrs tilbud må du melde deg inn som medlem av idrettslaget. Ta kontakt med leder Lars Bjørndal i Hodr på mobil 958 37 537, så kan han hjelpe deg med å melde deg inn. Et medlemskap i Hodr koster kr 500,- pr. år.

Velkommen til hyggelige treningsøkter!