TUR TIL HOVEDØYA, LØRDAG 6. AUGUST 2022

Dato: 06. august kl. 11:00–15:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding innen 29. juli til Oslo fylkeslag, e-post oslo@blindeforbundet..no, tlf 23215050.

TUR TIL HOVEDØYA, LØRDAG 6. AUGUST 2022

Velkommen til guidet tur og piknik på Hovedøya, Oslos ukjente perle. Her finner vi kanonstillinger fra Napoleonskrigene, unik flora, deilige badeplasser og Norges best bevarte ruiner av et kloster fra middelalderen. Vår guide Erlend vil vise oss rundt.

Bli med på en deilig dag og piknik med matpakke eller grilling for de som ønsker det. Ta med egen drikke og det du ønsker å grille, eller matpakke.  Ta gjerne med badetøy om du vil.

Vi møter ved trikkeholdeplassen på Aker Brygge kl 11 lørdag 6. august, og tar ferge ut til øya sammen.

Vi starter med en guidet tur rundt øya før vi finner oss en solflekk og spiser lunsj.

Egenandel kr 100 til Oslo Fylkeslag.

Ruter-billett løses av den enkelte. Egenandelen settes inn på bankkonto nr. 1644.12.56209, eller vippses til: Oslo Fylkeslag: 85977. Fint om du merker betalingen med «tur til Hovedøya».

Vi stiller med felles ledsagere, men dersom du har behov for mer enn en arm å holde i, anbefaler vi deg å ta med egen ledsager.

Påmelding skjer til Dagmar Bern, mob: 414 58 100, mail: dagmar.bern@gmail.no, eller Oslo Fylkeslag, tel 23 21 50 50, mail: oslo@blindeforbundet.no, senest innen 29. juli 2022.

OBS! Hvis du melder deg på denne turen, men likevel ikke kan komme, er det viktig at du gir oss beskjed om dette, senest én dag før turen.