Tur til Kattisa i Østmarka

Dato: 23. juli kl. 16:00–20:00
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding innen 21. juli til Oslo fylkeslag v/Heidi Haug heidi.haug@blindeforbundet.no, mobiltlf 99738402

Tur til Kattisa i Østmarka

I år er året for å oppdage nærområdet! Derfor inviterer vi til tur i Østmarka, nærmere bestemt Kattisa, en idyllisk badeplass på sydsiden av Nøklevann.

• Når: Turen skjer torsdag 23. juli klokken 16.
  • Hvor: Oppmøtested er Bogerud T-banestasjon. Herfra er det ca. 45 min å gå på skogsvei inn til Kattisa.
  • Mat og drikke:  På Kattisa blir det enkel servering av pølser fra grill. Husk å ta med egen drikke!
  • Ledsager: Vi har dessverre ikke mulighet til å skaffe ledsagere denne gangen. Dersom du har behov for ledsaging, må du ha med egen ledsager på denne turen.
  • Egenandel kr. 50,-
  • Bading: Om noen vil bade er det selvfølgelig anledning til det!
  • Påmelding:  Innen 21.juli  til  heidi.haug@blindeforbundet.no eller mobiltlf 99738402

Hjertelig velkommen!