Vandringer med guide: Kunst og Naturvandring i Ekebergparken

Dato: 05. november kl. 17:00–19:30
Fylke: Oslo
Kontakt:
Påmelding innen 3.november til Oslo fylkeslag tlf. 23215050 e-post oslo@blindeforbundet.no.

Kunst og Naturvandring i Ekebergparken.

I Ekebergparken forenes kunst, natur og historie på en unik måte. Fra steinalder til krigsminner, utsikt, byskog og moderne kunst. Ekebergparken har noe for alle. Bli med oss på en vandring med vår faste guide, Erlend og lær mer om en av byens mest imponerende steder.

• Tid og sted: Tors 5. november kl. 17. Oppmøtested: Brannfjellveien busstopp.
  • Egenandel: kr. 100 som betales på Vipps til 85977 Oslo fylkeslag eller du kan få et kontonummer å betale til. Betalingen er din bekreftelse på at du er med. Ledsager gratis.
  • Påmeldingsfrist innen 3. november til mobil 99604949, e-post randi.mathisen2@gmail.com eller til Oslo fylkeslag tlf. 23215050, e-post oslo@blindeforbundet.no.

Obs: viktig med egen ledsager. Trenger du hjelp så si fra i god tid.

Jeg gleder meg til vandringen og håper riktig mange ønsker å bli med.

For Aktivitetsutvalget

Randi Elisabeth