Førerhund-samling i Rogaland, 31.8.-2.9.2018

Førerhund-samling på Sauda Fjordhotell

Nyhetssak fra 15. mai 2018

Vi har gleden av å invitere ALLE førerhund-ekvipasjene i Rogaland til en hyggelig og innholdsrik aktivitetshelg på Sauda Fjordhotell, 31. august til 2. september 2018.

Sauda Fjordhotell ligger ypperlig til for gode treningsfasiliteter for førerhund. Det er kort vei til skogsterreng, landevei og by-trening.

Vi har også fått med oss en erfaren førerhund-trener fra Norges Blindeforbunds førerhundskole og en hjelpetrener fra Hordaland Førerhund klubb. Helgen skal kunne gi muligheter for god trening, sosialt samvær og utveksling av erfaringer blant deltakerne.

Vi ønsker også å knytte til oss et par personer som kan tenke seg å bli hjelpetrener i Rogaland. Kjenner du noen som kan tenke seg dette, setter vi stor pris på om du videresender invitasjonen til dem.

Egenandelen for denne helgen er kroner 600,- pr ekvipasje som inkluderer:

• Reis tur-retur Sauda Fjordhotell
  • 2 overnattinger i enerom
  • Full pensjon hele helgen

Når påmeldingene er klare, vil vi se hvordan vi kan gjøre reisen enklest mulig for alle som ønsker å være med. Vi sender selvsagt ut program og reiseinformasjon til dere som skal være med.

Påmelding skjer til kontoret innen 1. juli 2018 på følgende måter:

Telefon: 51 53 36 85,

SMS: 456 13 378 eller

E-post: rogaland@blindeforbundet.no

Ved påmelding trenger vi å vite om du har noen allergier eller andre behov for tilrettelegging som vi må ta hensyn til i forhold til din deltakelse.

Dersom du kjenner noen som kan ha interesse for denne samlingen, kan du gjerne dele invitasjonen videre. Vi ønsker at alle skal få samme mulighet til å delta denne helgen og det er ingen forutsetning for medlemskap i Norges Blindeforbund.