Sommertur til Gotland

Dato: Fra 22.06 kl. 00:00 til 26.06 kl. 00:00
Fylke: Sør-Trøndelag
Kontakt:
Fylkeskontoret telefon 73800150

Bli med oss på sommertur til Gotland!

I Norges Blindeforbund Sør-Trøndelag har vi tradisjon for å arrangere trivelige sommerturer for oss medlemmer. Vi har bl.a. vært på Førøyene, Island, Vestlandet og Tyrol.

Denne sommeren skal vi til Gotland!
Som du sikkert vet så er Gotland Sveriges største øy og ligger i Østersjøen. Vi har fått reisearrangøren Vega Reiser AS i Trondheim til å lage turen for oss. Fredag den 22. juni 2018 flyr vi via Gardermoen og Stockholm til Visby, «hovedstaden» på Gotland.
Vi skal være på Visby i 4 netter, og får med oss midtsommerkvelden lørdag den 23. juni. Dette er jo en stor feiring i Sverige, ikke minst på Gotland.
Tirsdag den 26. juni flyr vi hjem igjen, direkte til Værnes fra Stockholm.
Du kan lese mer om turen i vedlagte brosjyre.

Turen er sterkt subsidiert av fylkeslaget og koster kr 8.850,- pr. pers. i dobbeltrom. Enkeltromstillegg kr 1.500,-, barn inntil 12 år i rom med foreldre kr 5.850,-.
Prisen inkluderer alle reiseutgifter Værnes – Gotland t/r, overnatting i 4 netter m/ frokost, 4 middager og alle utflukter.

Vi har reiseledere men ikke ledsagere med på turen, det forutsettes derfor at deltakerne kan ta vare på seg selv. Man kan gjerne ta med seg en ledsager (f.eks. et familiemedlem eller en venn), prisen er den samme for ledsager.

Vi har plass til kun 40 deltakere, så her gjelder først til mølla.