Vinteraktivitets helg på Hurdal 03. – 05. februar for barn og unge

Velkommen til vinteraktivitetshelg på Hurdal. Sammen med Vestfold fylkeslag inviterer vi familier med blinde og svaksynte barn/unge til en spennende samling med mange aktiviteter. • Alpint – Hurdal alpinsenter • Langrenn • Aking • Rumperally • Klatring • Vannaktiviteter i bassenget Vi møtes på Hurdal i løpet av fredag kveld til middag. Lørdag og søndag blir det aktiviteter. Egenandelen settes til kr. 300,- pr. person. Den dekker da opphold og evt. heiskort i alpinanlegget. Vi håper dette høres fristende ut og at du/dere har lyst til å være med.

Fra 03.02 kl. 18:00 til 05.02 kl. 00:00

Fylke: Telemark
Kontakt:

Beskrivelse

For at vi skal kunne planlegge å lage et godt arrangement, er vi avhengig av tilbakemelding så raskt som mulig og innen mandag 9. januar.

Gi beskjed dersom det er ønske om ledsager i alpinbakken.

Lørdag kveld tenker vi oss litt Quiz, leker, kortspill osv.

Mer detaljert program vil følge etter at påmeldingen er mottatt.

Påmeldingen sender du til Norges Blindeforbund Telemark på e-post: telemark@blindeforbundet.no

eller telefon 95 23 75 36.