Tur til Rypetoppen klatrepark

Barne- Ungdoms- og Familieutvalget (BUF) Trøndelag arrangerer familiesamling/tur til Rypetoppen klatrepark i Meråker helga 13.-15. mai 2022.

Dato: Fra 13.05 kl. 00:00 til 15.05 kl. 00:00
Fylke: Trøndelag Hvem er tilbudet for: Ledsagere, Medlemmer
Sted: Teveltunet, Meråker
Pris: Egenandel kr. 250.- pr. voksen
Påmeldingsfrist: 01. april
Kontakt/påmelding:
Fylkeskontoret: Telefon: 73800150, e-post trondelag@blindeforbundet.no

Tur til Rypetoppen klatrepark

Barne- Ungdoms- og Familieutvalget (BUF) Trøndelag arrangerer familiesamling/tur til Rypetoppen klatrepark i Meråker helga 13.-15. mai 2022.

Rypetoppen Klatrepark       https://www.rypetoppen.no/info/klatreparken/

Besøk en av landets største, og sikreste klatreparker. Vi har kontinuerlig sikkerhetsline på alle våre løyper, som du ikke kan koble deg fra, før du er på bakken. Dette gjør vårt sikkerhetssystem unikt, og til Europas beste.

Klatreparken ligger idyllisk til i naturskjønne omgivelser med skog, fjell og vann på alle kanter. Her kan du sveve i zip-line over vannet samtidig som du nyter det vakre fossefallet, Brudesløret. Vår klatrepark har 22 klatreløyper i trær og fjell med til sammen 28 zip-liner. Zip-linene er fra 30-230 meter. Løypene er i forskjellige høyder og vanskelighetsgrader.  Vi legger til rette for at hele familien, grupper, lag og skoleklasser kan ha det gøy, og oppleve mestring. Gode helse og motorisk utvikling er en del av vårt tilbud. Du slipper gratis inn i parken, men må betale for å benytte aktivitetstilbudene. I aktivtetsparken kan du også padle kano, og SUP (Stand- Up – Padle). Det er flotte turstier i området. Du kan også ta med deg fiskestanga.

Når du kommer til oss, vil du få utlevert sele til bruk i klatreparken. Vi hjelper deg med å få på utstyret, og gir deg nødvendig opplæring før du slipper til i løypene på egenhånd.

Vi har lagt til rette med benker, slik at du kan spise medbragt mat. Vi har også en varmebu med sitteplass til cirka 100 personer. Parken har flere griller som kan benyttes, og vi selger grillkull og tennvæske i vår kiosk. (engangsgriller er forbudt på grunn av brannfare).

Våre løyper er merket med fargekoder, der gul er den letteste, og svart den mest krevende.

 Bilde av et barn og en voksen i klatreløypa på Rypetoppen

Bilde av en ungdom i en av klatreparkens zip-liner


Begge bilder er fra www.rypetoppen.no

Vi planlegger å ta toget fra Trondheim S fredag 13. mai klokka 16.48 til Kopperå (18.09) hvor det står buss og venter på oss for den siste biten til Teveltunet som ligger 300 meter fra klatreparken. Der blir vi innlosjert og spiser kveldsmat og bruker kvelden til sosiale aktiviteter.

Lørdag spiser vi frokost før vi går bort til klatreparken og bruker første del av dagen der. Lunsj spiser vi enten i klatreparken eller på Teveltunet. Etter besøket i klatreparken har vi noe tid ledig før vi samles til middag med påfølgende sosiale aktiviteter som quiz, kahoot o.l. Fra kl. 22 på kveldene har de voksne tid til å samles.

Søndag starter med frokost før vi får et par timer med konkurranser, lagbygging og moro på Teveltunet. Etter lunsj pakker vi sammen og starter turen tilbake. Toget fra Kopperå går klokka 14.56 og er i Trondheim kl. 16.28.

Mer detaljert program kommer vi tilbake til.

Egenandel som dekker både transport, opphold og aktiviteter kr. 250 pr. voksen. Barn under 18 går gratis.

Påmeldingsfrist 1. april til trondelag@blindeforbundet.no eller på fylkeslagets

telefon 73 80 01 50.