Årsmøte og høstmøte i Vest-Agder fylkeslag 2020

Sigrun Storaker
E-post: sia@blindeforbundet.no
Telefon: 38 02 41 41

Pga Korona-situasjonen måtte årsmøtet som skulle vært avholdt i vår, utsettes, og slås derfor sammen med høstmøtet denne gangen. Møtet måtte også i siste liten flyttes fra Lyngdal til Kristiansand.

Lørdag:

Kl 10:00  Velkommen og åpning av årsmøtet v/leder Helge Pedersen, litt senere på dagen får vi innslag fra våre gjester fra Blindeforbundet sentralt

Det vil bli satt frem pausemat kl 11:00 og kl 16:00 utenfor møtelokalene

kl. 13:00 Lunsj

19:15 samles vi i restauranten til julemiddag og litt sosialt etter på.

Søndag:

Kl. 10:00 Starter vi opp igjen, med høstmøtesaker. Dagen avsluttes med lunsj kl. 13:00.

I tillegg til de obligatoriske sakene som må behandles på årsmøtet og høstmøtet, blir det  tid til sosial hygge.

Påmelding

Til Sigrun Storaker på kontortlf. 38 02 41 41 Eller e-post: sia@blindeforbundet.no

Innen 1. november.

Denne datoen er også frist for innsending av saker til årsmøtet.

Gi beskjed om eventuelle allergier og om du har med førerhund.

Vi skal sørge for at de som trenger, får bistand under hele arrangementet, til ledsaging, henting av mat/drikke etc.

Har du bistandsbehov utover dette, må du ha med egen ledsager som det betales egenandel for.

Egenandel er kr 950,-. Prisen er den samme for medlemmer, støttemedlemmer og ledsagere, og er pr person uavhengig om man bor i enkelt- eller dobbeltrom.

Pga smittesituasjonen må vi ha det slik i år at det kun er de som er i nær relasjon som kan dele rom.

Innbetaling av egenandel til fylkeslagets bankkonto:

1644.10.85110    innen 1. november.

Håper vi møtes i Kristiansand