Opplevelsesuken 2017

Nyhetssak fra 09. juni 2017

Opplevelsesuke for deg mellom 30-55 år Solvik syn- og mestringssenter 10. – 14. august 2017

Er du synshemmet og befinner deg i alderen 30 – 55 år, og tenker at du har lyst å oppleve noe nytt? Nye utfordringer og ekstra påfyll, kan være godt for kropp og sjel. Norges Blindeforbund inviterer til Opplevelsesuke på Solvik syn- og mestringssenter på Askøy - meld deg på! Vi legger opp til et variert og innholdsrikt program, der teambygging og sosialt fellesskap er beskrivende for årets kursopplevelse.

Vi skal blant annet prøve oss på glassblåsing, utforske tretoppene i Vestlandets største klatrepark, samt sette samarbeidsevnene på prøve i det populære Escape room på Bryggen i Bergen sentrum.

Om du har lyst på en lokal naturopplevelse, så har Askøy mange fine turmuligheter vi kan benytte oss av.

Folkehjelpen og brannvesenet på Askøy inviteres til å gi oss allmennyttig kunnskap innen førstehjelp og brannvern.

Og i fellesskap lager vi oss et skikkelig velsmakende tapasmåltid – dette blir sosialt og lærerikt!

Dette er hva vi ønsker at årets Opplevelsesuke skal inneholde, men vi må ta forbehold om endringer.

Kurstilbudet er landsdekkende. Og om du trenger mer enn en arm å holde i, ta med egen ledsager.

Kursledere: Jan Helge Svendsen (Barne- og ungdomsavdelingen) og Silje Edvardsdal Thon (Rehabiliteringsavdelingen i Bergen)

Pris, egenandel og påmelding:  Egenandel pr. person pr. habiliteringsdøgn er kr. 470,- i enkeltrom og kr. 300,- i dobbeltrom. Er du ikke medlem er prisen kr. 650,- per døgn. Det vil også tilkomme en ekstra transport-/ utfluktspris pr. deltaker på kr. 500,- Utover dette dekkes opphold og reise av HELFO og Norges Blindeforbund.

Det settes opp fellesbuss T/R Bergen Busstasjon til Solvik syn- og mestringssenter.

For mer informasjon og påmelding kan du kontakte Solvik syn- og mestringssenter: telefon 56 15 77 70 eller e-post solvik@blindeforbundet.no