Takk for meg

Nå er det over. Etter åtte år som sekretær for Norges Blindeforbund, Vest-Agder fylkeslag har jeg hatt min siste arbeidsdag på kontoret.

Nyhetssak fra 10. januar 2019

Portrettbilde av Arne Skoge.

Jeg ser tilbake på åtte flotte år sammen med dere medlemmer, andre ansatte og frivillige på kontoret, ansatte i NAV, kommunene, medlemssenteret i Oslo, rehabiliteringsavdelingen i Bergen og sist, men ikke minst de flotte og aktive lokallagene vi har i Vest-Agder.

Det hele begynte i Vestre Strandgate hvor jeg var prosjektsekretær for Knut Brox. Etter endt prosjekt, spurte daglig leder Gerd Jacobsen om jeg hadde lyst til å fortsette en dag i uka. Da var arbeidsoppgavene mine produksjon av Agderblikk, oppfølging av hjemmesida, oppfølging av aktivitetskalenderen samt produksjon av lydavisa.
Etter hvert ble det flere oppgaver og jeg fikk utvidet stillingen min til 40% som betyr to dager i uka. I juni 2015 ble jeg godkjent som rehabiliteringskontakt, en jobb jeg vil fortsette med.

Minnene er mange. Da jeg gikk igjennom min PC, etterlot jeg 81 arkiverte mapper med bilder fra forskjellige begivenheter som har skjedd i løpet av de årene jeg ar vært ansatt. Her er det bilder, og minner, fra Kreta, Ullared, Julemarkedet i Egersund, Hovden, julelønsjer på kontoret, høstmøter, årsmøter, sommeravslutninger og tur i Dyreparken.

På årsmøtet 2019 vil jeg takke for meg og håper jeg vil treffe mange av dere der.