Velkommen til årsmøte i Vest-Agder fylkeslag

Til medlemmer og støttemedlemmer i Vest-Agder fylkeslag av Norges Blindeforbund.

Nyhetssak fra 22. mars 2021

Bilde fra inngangspartiet til Scandic Sørlandet. Foto: Scandic Hotels/Tord-Erik Andresen
Velkommen til årsmøte på Scandic Sørlandet. Foto: Scandic Hotels/Tord-Erik Andresen

I håp om at arrangementet lar seg gjennomføre under pågående pandemi og i forhold til gjeldende smittevernregler, innkalles det til årsmøte i Vest-Agder fylkeslag, helgen 23. -25. april 2021.

Sted: Scandic hotell Sørlandet, Travparkveien 14, Kristiansand.
Buss fra sentrum stopper like utenfor hotellet.

Innsjekk på hotellet fredag fra kl 1600.
Enkel servering.
Avslutning med lunsj søndag.
I tillegg til ordinære årsmøtesaker, er planen å få til noe omkring øyehelse og forskning, samt synskompetanse/-rehabilitering i kommunene.
Programmet er ennå ikke helt klart, men vil bli sendt ut etter påmelding, sammen med årsmøtedokumentene.
Selve årsmøtet avvikles lørdag 25. april kl 1130-1700.

Saker som ønskes behandlet på årsmøtet, må sendes fylkeskontoret innen 9. april 2021.
Epostadresse: vest-agder@blindeforbundet.no
Postadresse: Gyldenløvesgate 5, 4611 Kristiansand.

Søndagen er avsatt til saker fra Norges Blindeforbund sentralt.
Påmelding innen fredag 9. april.
Gi beskjed om eventuelle allergier eller andre behov ved påmelding.
Fint at du også gir beskjed om du har med førerhund.

Dersom du skal dele rom med noen, må dette være avtalt når du melder deg på. Ellers får alle tildelt enkeltrom.
Vi skal ordne med tilstrekkelig antall møteassistenter slik at du trygt kan delta uten ledsager, med mindre du har bistandsbehov i tillegg til det som følger med synsnedsettelsen.

Ring kontoret på tlf. 38 02 41 41
eller send epost til
vest-agder@blindeforbundet.no

Pris:
Kun kr 900,-pr person for hele helgen inkl. alle måltider.

Du betaler til fylkeslagets bankkonto 1644.10.85110 innen 9. april.
Dersom du kun ønsker å delta på selve årsmøtet, er dette kostnadsfritt.

Vel møtt.

Styret i Vest-Agder fylkeslag av NBF
Helge Pedersen, leder.

Vest-Agder fylkeslag vedtok på styremøte 10.09.20, Sak 87/20:
«Støttemedlemmer inviteres til å delta på fylkeslagets arrangement så langt plassen tillater det. De betaler egenandel
som er bestemt, mot at de er behjelpelige med ledsaging og praktisk bistand til medlemmer som trenger det.»