Iris - midt i livet

Fylkeslagets kontor: 33 31 58 58/95 14 83 62
Klubbleder: Terje Halmrast 91 17 32 38

Smittevern på møter høsten 2020 – Norges Blindeforbund Vestfold

• Påmelding i forkant av møtet
  • Du blir tatt imot når du kommer og får antibac til begge hender.
  • Dere fordeles spredt og med minst 1 meters avstand. Vi anbefaler at du i størst mulig grad blir sittende på plassen din.
  • Håndsprit er tilgjengelig og skal brukes. Ta gjerne med egen håndsprit om du kan / ønsker dette.
  • Det serveres mat som er posjonspakket fra ekstern leverandør.
  • Ta gjerne med egen vannflaske – evt avklares det i forkant av møtet muligheter for flaske med mineralvann eller pappkrus med kaffe/te
  • Ingen med selv lette symptomer på luftveisinfeksjon, eller som har magesmerter kan komme. Dette gjelder også personer i karantene eller isolasjon.
  • Toalettet skal være er utstyrt med antibacservietter som benyttes på kontaktflater. God håndvask og på nytt håndspriting nå du kommer inn i møtelokalet.

Se forøvrig vår interne smittevernsveileder: https://www.blindeforbundet.no/om-blindeforbundet/smitteveileder