Viktig melding!

0
AVh-B6oR76A
https://www.youtube.com/embed/AVh-B6oR76A

Her kan du se videoen med synstolkning (åpnes i nytt vindu/fane)

Tekst på skjermen: Viktig melding!
Trygve Slagsvold Vedum står i kø på Deli De Luca og kikker utålmodig på telefonen. Vedum leser meldingen: Hei Trygve, angående møtet i morgen har jeg en viktig oppgave til deg, hilsen Erna.

En mann dulter borti han så han mister telefonen i gulvet. Vedum plukker opp telefonen og sier: Søren, hva gjør jeg nå 'a? mens han ser ned på telefonen.

En mann med hvit stokk står bak han i køen. Han sier: Kanskje jeg kan prøve å hjelpe deg? Vedum svarer: Men, telefonen har svartnet helt. Mannen med den hvite stokken svarer: Men det har den for meg hele tiden. Vedum gir han telefonen og sier: Vær så god.

Mannen med den hvite stokken begynner å trykke på skjermen mens han sier: Da skal vi se om det er tale i den. Nå skal jeg se om jeg klarer å skru den på.

Telefonens syntetiske tale leser opp: 1 Meldinger, meldinger Erna.
Han blar seg fram til meldingen fra Erna og gir telefonen tilbake til Vedum, som sier. Erna? Telefonen leser opp meldingen fra Erna: Hei Trygve, kan du ta med Twist til møtet i morgen :) Hilsen Erna

Vedum ler med sin karakteristiske latter, og sier: Er det det som er greia? At jeg skal ha med twist til statsministeren? Det er min jobb. Jaja, jeg får gjøre det da.

Sluttplakat: Med opplæring blir også blinde racere på smartteknologi. Les mer på blindeforbundet.no.

nei