Vi søker ververe til Østfolds mest sosiale og meningsfulle jobb!

Derfor trenger vi deg til en viktig og meningsfull jobb.
Meld interesse

Vi søker ververe til Østfolds mest sosiale og meningsfulle jobb!

Vi søker deg som ønsker å gjøre en forskjell for blinde og svaksynte. Du blir en del av et team som skal starte et helt nytt pilotprosjekt. En mer meningsfull jobb skal du lete lenge etter.

Din oppgave vil være å møte mennesker ansikt til ansikt. Du skal besøke husstander og informere om Blindeforbundets arbeid for synshemmede. Målet med jobben din vil være å rekruttere nye faste givere til organisasjonen og identifisere nye synshemmede som vi skal tilby vår hjelp til.

Hjelp oss å finne flere og hjelpe fler!

– Det er en fantastisk jobb!

Maja Stenbekk og Daniel D. Nilsen er to av Blindeforbundets ververe. Sammen med mange dyktige kollegaer har de et felles mål: Å nå frem til alle husstander for å skaffe Blindeforbundet flere førerhundvenner.

Som en ideell organisasjon er Blindeforbundet avhengig av givergleden til det norske folk, for å kunne tilby mennesker som mister synet hjelp til å ta livet sitt tilbake igjen. Pengene som samles inn av ververne sørger for alt fra å avle opp valper som skal bli førerhunder, til å tilby kurs der mennesker som rammes av synstap lærer å mestre det meste på en ny måte.

– Jeg er stolt av å ha en jobb der overskuddet av hva jeg produserer går til noe meningsfylt. I tillegg er det utrolig hyggelig og inspirerende å møte mange positive mennesker hver eneste dag, forteller Maja Stenbekk.

Vi trenger deg som kollega!

– Vi har det både hyggelig og gøy på jobb, men vi ønsker oss enda flere kollegaer som ønsker å jobbe sammen med oss for å gjøre en forskjell. Så er du glad i å prate med mennesker, salgs- og resultatorientert, så anbefaler jeg deg å søke i dag, sier Daniel D. Nilsen.

Du tilbyr oss

• Du er glad i å snakke med mennesker
  • Du er mål- og resultatorientert
  • Du liker å være ute, har god fysisk form og kan gjerne være voksen (minst 18 år)
  • Du snakker flytende norsk
  • Du tør å gå utenfor din egen komfortsone, og sprenge dine egne grenser
  • Du liker å reise
  • Førerkort er en fordel, men ikke et krav
  • Du ønsker å gjøre en forskjell for blinde og svaksynte

Vi tilbyr deg

• En unik opplæring i salg og verdifull kommunikasjon
  • Tett oppfølgning
  • En jobb med mening
  • Et engasjernede arbeidsmiljø
  • Gode lønnsbetingelser
  • Gode verktøy
  • Jobb i en seriøs organisasjon med lang fartstid, og muligheten for fast ansettelse
  • En verdifull arbeidserfaring for livet

- Jeg ønsker meg nye kollegaer og håper at du vil søke for å bli en del av teamet vårt.

Gordon Johnsen, Prosjektleder

Meld interesse

Er du interessert i stillingen? Fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.