Blindgjengere i skog og mark

Fylkeslaget inviterer deltakere til å være med på vårt prosjekt med midler fra ExtraStiftelsen.

08. oktober kl. 09:00–18:00

Fylke: Buskerud
Kontakt:
Norges Blindeforbund Buskerud
buskerud@blindeforbundet.no

Har du lyst til å drive med friluftsliv og utendørs skattejaktspill?

Da er "Geocaching" kanskje noe for deg. Geocahing kan du lese mer om her

Fylkeslagets prosjekt vil være med på å gi friluftsliv økt oppmerksomhet blant synshemmede, gi gode opplevelser og økt livskvalitet.

I tillegg til å være ute, vil dere jakte på cacher, som er en fysisk beholder i ulike størrelser gjemt på bestemte posisjoner.
Dette vil gi den enkelte mulighet til å tilegne seg ferdigheter og oppleve mestring når man løser forskjellige oppgaver knyttet til geocaching.

• Hver deltaker må ha riktige klær og fottøy for å ferdes ute i ulike terreng.
  • Annet utstyr er smarttelefon eller GPS. Alle som har smarttelefon, kan laste ned appen "Geocaching intro - en gratis app på forhånd.
  • Prosjektet vil kjøpe inn GPS.
  • Dersom du ikke har egen ledsager, vil prosjektet være behjelpelig med å finne personer som kan være ledsagere.

Neste tur blir 8. oktober med en "Roadtrip" hvor det legges opp til at man kjører fra sted til sted.

Mer informasjon kommer når dagen er planlagt.