Den årlige familiehelgen på Visthus

Nyhetssak fra 20. september 2016

Barne-, ungdom, og familieutvalget (BUF) i Norges Blindeforbund Møre og Romsdal, inviterer tradisjonen tro, til hyggelig familiehelg på Visthus i Vistdalen 21.- 23. OKTOBER 2016

Vakre Visthus.

VELKOMMEN TIL VISTHUS!

Visthus er et overnattingssted drevet av Indremisjonen og ligger i Vistdalen i Nesset kommune (Møre og Romsdal), i naturskjønne omgivelser.
Hovedhuset er et flott tømmerhus med kjøkken, spisesal og stor peisestue. På andre siden av gårdsplassen er det et internatbygg med 4-sengsrom. Det er toalett og dusj på alle rom i internatet.

PÅ VISTHUS BLIR DET FINE DAGER MED ULIKE AKTIVITETER
Dette er ei familiehelg, der hovedformålet er å treffe likesinnede, både for de voksne og for barn og unge. Vi samles om noen fellesaktiviteter, som vil avhenge litt både av været og av hvem som melder seg på. De unge vil få rikelig tid til å utfolde seg, og de voksne samles gjerne i peisestua. Erfaringsmessig er dette en super anledning til å senke skuldrene og prate med noen som kanskje har svar på noe du lurer på.

EGENANDEL:
Kr. 400,-   ungdom/voksen.
Kr. 200,-   for barn under 16 år.
Helpensjon.
Reisen dekkes av den enkelte.

DIVERSE:
● Det er muligheter for det synshemmede barnet å ta med en venn.
● Ta med håndklær og sengetøy.
● Ta gjerne med fiskestang.
● Ta med drikkeflaske til tur.
● Informasjon om reisen til Visthus ved påmelding.

Ankomst Visthus fredag ettermiddag 21. oktober fra kl. 17 og utover.
Samlingen starter med felles kveldsmat kl. 19 og avsluttes med lunsj
kl. 13 på søndag 23. oktober.

PÅMELDING:
Påmelding innen 06. oktober 2016
Telefon: 70 12 84 79 eller e-post: m.og.r@blindeforbundet.no

KONTAKT:
Kontaktperson for nærmere informasjon:
Marita Henriksen tlf: 99 22 42 65

VI SEES PÅ VISTHUS!