Returkartong – et lotteri vi kan vinne.

Nyhetssak fra 04. april 2016

Det er tilbud om store gevinster til de som sorterer søpla si. Det viktigste du kan sortere er melke- og drikke-kartonger for der er det et stort lotteri. Og det lotteriet kan vi vinne. Det eneste du trenger å gjøre er å skylle drikkekartongene, brette de og putte minimum seks kartonger i en. På denne «kubben» skriver du:

BLINDEFORBUNDET

VEST – AGDER

38 02 41 41

Når det er papirretur legger du «kubben» din på toppen. For at vi skal vinne premien, er det veldig viktig at det står VEST - AGDER. Premien årlig er totalt på 1,6 millioner kroner, fordelt på 120 premier á kroner 10.000,- og fire premier á kroner 100.000,- og det er gode penger å ta med seg.

Jeg har tidligere nevnt Norsk Tipping sin grasrotandel. Husk å melde inn Vest-Agder fylkeslag av Norges Blindeforbund som din grasrotandel-mottaker neste gang du levere innsatsen. Det holder med å registrere oss en gang.

Arne Skoge