BUF-utvalg

Sør-Trøndelag

Søndag 11.juni arrangerte BUF i Sør-Trøndelag i samarbeid med Lions Club Trondheim, hundekjøring for sine familier. Hundekjøring på barmark var populært. Og ikke minst det å få hilse på de 1 måned gamle valpene var stas - holde de og kose med de. Stor begeistring både hos små og store. 
Etterpå ble det grilling ved lavvoleiren og bading i bekken for de tøffeste. Et flott arrangement som trakk mange nye barnefamilier som fikk treffe andre synshemmede barn og foreldre.

Sommertur til Namsskogan Familiepark

Helgen 27.-30. juli ble det arrangert sommertur til Namsskogan Familiepark i Nord-Trøndelag fylke. Turen var et samarbeid mellom BUF Nord- og Sør Trøndelag, samt NBfU regionene Midt og Nord. Deltakerne kom fra Tromsø i nord til Trondheim i sør. Inkludert ledsagere var det i alt 38 stykker som hadde det hyggelig sammen innenfor trygge rammer.

Både små og store fikk boltre seg i familieparken i to hele dager. Man kunne se på et stort utvalg av nordiske dyr, være med på mating av rovdyr, grave etter gull, ri hest, kjøre krasjbåter, små traktorer og ”Alpine racer”, hoppe på trampoline, ro i båt og mye, mye mer. De aller modigste tok zip line fra ”Tøffingtårnet” og klatret i klatreparken. Kveldene var fylt med god mat, lek og sosialt samvær på Namsskogan hotell.