Kokk med fagbrev, 100%, fast, Hurdal

Norges Blindeforbund er en landsomfattende service- og interesseorganisasjon av svaksynte og blinde. Forbundet har ca. 300 ansatte. Vi har hovedkontor i Oslo, 19 lokalkontorer, tre syn- og mestringssentra, et bo- og mestringssenter, førerhundskole og punktskrifttrykkeri.

Norges Blindeforbund driver omfattende rehabiliteringsarbeid og tilbyr blant annet kurs der svaksynte og blinde får hjelp til å mestre dagliglivet på nytt.

Tredelt bilde av noen av våre aktiviteter. Leirdeltagere med redningsvester på, førerhund i arbeid og fingre som forstørre tekst på en iPad

Hurdal syn- og mestringssenter som er lokalisert i naturskjønne omgivelser ved Hurdalssjøen, ca 1 time fra Oslo, søker nå etter nye medarbeidere:

Kokk med/fagbrev (turnus), 100% stilling

Arbeidsoppgavene omfatter blant annet:

• Bidra ved oppsett av menyer, diettmenyer, forberedelser og tillaging av mat fra bunnen av og av høy standard
  • Forholde seg til systemer for internkontroll relatert til kjøkken
  • Bidra til og sørge for et godt arbeidsmiljø og samarbeid med kolleger på kjøkkenet og andre avdelinger på Hurdal syn- og mestringssenter

Kvalifikasjoner:

• Faglært kokk, relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse.
  • Strukturert og organisert
  • Positiv og selvstendig
  • Stor arbeidskapasitet
  • Serviceinnstilt
  • Gode kommunikasjonsevner
  • Må beherske norsk godt.
  • Personlig egnethet vektlegges

Vi kan tilby:

• Utfordrende arbeidsoppgaver i et hyggelig arbeidsmiljø
  • Tilgang til eget treningsrom
  • Lønn for kokk med fagbrev i flg. Norges Blindeforbunds lønnsregulativ: ltr 41 - for tiden kr. 468.000 kr i 100% stilling
  • Pensjons- og personalforsikring

For nærmere informasjon, vennligst kontakt daglig leder Hurdal syn- og mestringssenter, Jason Millington, på tlf. 40 80 58 40 eller på epost: jam@blindeforbundet.no

Søknad med CV sendes innen 14. august enten på e-post til personal@blindeforbundet.no eller per post til Norges Blindeforbund v/Personalavdelingen, postboks 5900 Majorstuen, 0308 Oslo.