Prosjektkoordinator, 100%, fast - Møre og Romsdal FL

Norges Blindeforbund er en landsomfattende service- og interesseorganisasjon av svaksynte og blinde. Forbundet har ca. 300 ansatte. Vi har hovedkontor i Oslo, 19 lokalkontorer, tre syn- og mestringssentra, et bo- og mestringssenter, førerhundskole og punktskrifttrykkeri.

Norges Blindeforbund driver omfattende rehabiliteringsarbeid og tilbyr blant annet kurs der svaksynte og blinde får hjelp til å mestre dagliglivet på nytt.

STANDARDBILDE-TIL-ANNONSER_small.jpg
Tredelt bilde med aktiviteter, barn og leirledere med redningsvester på leir, førerhund i arbeid og fingre som forstørrer tekst på et nettbrett.

Heltids prosjektkoordinator for Norges Blindeforbund i Møre og Romsdal

Norges Blindeforbunds fylkeslag i Møre og Romsdal søker en engasjert prosjektkoordinator i fast fulltidsstilling ved vårt kontor Ålesund.

Vi søker deg som ønsker å skape gode medlemsopplevelser for svaksynte og blinde i fylket gjennom systematisk bruk av prosjekt.

Sentrale arbeidsoppgaver:

• Søke finansiering og gjennomføre prosjekt
  • Følge opp og koordinere medlemsaktiviteter og interessepolitiske initiativ
  • Utstrakt medlemskontakt og -pleie
  • Bidra til å gjøre fylkeslaget synlig i sosiale medier og på andre plattformer
  • Administrative og merkantile oppgaver
  • Stedfortreder for daglig leder
  • Stillingen kan tillegges andre oppgaver ved behov

Du må ha:

• Erfaring med prosjektarbeid og administrasjon
  • Minimum treårig høyere utdanning innen relevante fagområder
  • Svært god muntlig og skriftlig formuleringsevne på norsk
  • Gode dataferdigheter
  • God samfunnsforståelse og erfaring/kunnskap om politisk påvirkning
  • Fleksibilitet og god arbeidskapasitet
  • Sterkt engasjement for å skape gode medlemsopplevelser
  • Evne til å kommunisere med mennesker i alle aldre og livssituasjoner

Det er en fordel hvis:

• Du har erfaring fra frivillige organisasjoner og/eller med (interesse)politisk arbeid
  • Du har erfaring med synliggjøring i sosiale medier og/eller annet kommunikasjonsarbeid
  • Du har kunnskap om syn, svaksynte og blinde

Personlig egnethet vil bli vektlagt.

Vi tilbyr:

• Lønn iflg. Norges Blindeforbunds lønnsregulativ, lønnstrinn 46 (kr 495.000, -)
  • Pensjons- og personalforsikringer

For ytterligere opplysninger om stillingen vennligst ta kontakt med daglig leder Møre og Romsdal fylkeslag, Barbro N. Edvardsen, på tlf. 93 44 96 70 eller seksjonsleder for lokalt arbeid, Øystein H. Fylling, på tlf. 93 26 38 08.

Søknad og CV sendes innen 15. august enten på e-post til personal@blindeforbundet.no eller per post til Norges Blindeforbund, personalavdelingen, postboks 5900 Majorstua, 0308 Oslo.

Attester og vitnemål tas med ved et evt. intervju.