Stilling ledig: Bookingmedarbeider, Hurdal

Norges Blindeforbund er en landsomfattende service- og interesseorganisasjon av svaksynte og blinde. Forbundet har ca 300 ansatte. Vi har hovedkontor i Oslo, 19 lokalkontorer, tre syn- og mestringssentra, førerhundskole og et bo- og mestringssenter. Norges Blindeforbund driver omfattende rehabiliteringsarbeid og tilbyr blant annet kurs der svaksynte og blinde får hjelp til å mestre dagliglivet på nytt.

Hurdal syn- og mestringssenter eies og drives av Norges Blindeforbund, og er Norges største rehabiliteringssenter for synshemmede. Senteret har et bredt fagmiljø med fagpersoner og likepersoner. Vi kan tilby et topp moderne kurs og konferansesenter med fantastiske fasiliteter. Senteret er lokalisert i naturskjønne omgivelser ved Hurdalssjøen, ca. en time fra Oslo og 35 min. fra Gardemoen.

Hurdal syn- og mestringssenter søker etter:

Bookingmedarbeider 100% stilling

Utdannelse:

Vi søker etter deg som har hotellfaglig utdannelse, alternativt relevant økonomi- og/eller salgsutdannelse. 

Erfaringsbakgrunn:

Vi søker en person med trygg og allsidig erfaring i booking arbeid, økonomi og faktureringsarbeid. Det er ønskelig at du har erfaring med hotellsystemet Picasso til Techotel, alternativt solid innsikt i andre bookingsystemer fra hotellbransjen.

Løsningsorientering, god serviceinnstilling evne til samarbeid er viktig. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne er nødvendig. Personlig egnethet vektlegges.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende arbeidsoppgaver i hyggelig arbeidsmiljø.
  • Lønn iflg. Norges Blindeforbunds lønnsregulativ, ltr. 34 - 40 (kr 416.700,- – 441.700,- pr år i 100% stilling)
  • Pensjons- og personalforsikringer ifølge gjeldende regler.

Arbeidssted: Hurdal, Østsidevegen 101.

For nærmere informasjon, vennligst kontakt husøkonom Grit Karin Lehmann 63 98 80 63.

Søknad med CV sendes innen 10. juli enten på e-post til personal@blindeforbundet.no eller per post til Norges Blindeforbund v/Personalavdelingen, postboks 5900 Majorstuen, 0308 Oslo.