Invitasjon til Temakurs Livsstil

I perioden 2. mars til 6.mars 2020 arrangeres det temakurs Livsstil ved Hurdal syn- og mestringssenter.

Nyhetssak fra 10. februar 2020

Oversiktsbilde over sansehagen på Hurdal syn- og mestringssenter

Ønsker du å bli med på et spennende kurs om Livsstil?
Vi ønsker å invitere deg til et Livsstilkurs ved Hurdal syn- og mestringssenter. Målet med kurset er å gi deg kunnskap, inspirasjon og verktøy til å ivareta egen helse, også etter at kurset er slutt.

Dette vil du oppleve på kurset

• Orientering om kosthold med ernæringsfysiolog
  • Lage enkle fristende matretter
  • Bistand i å søke om treningskontakt
  • Tilrettelagt fysisk aktivitet med idrettspedagog
  • Påfyll av ny inspirasjon og motivasjon
  • Innføring i stressmestring

Reise og opphold

Dette kurset er gratis og godkjent av NAV med tilskudd fra Norges Blindeforbund, det vil si at du får dekket reise – og oppholdsutgifter.

Beliggenhet

Hurdal syn- og mestringssenter ligger i vakre omgivelser med god tilgang til friluftsområde.

Fasiliteter

På senteret kan vi tilby aktiviteter som svømming, klatring, spinning, balansetrening med mer. Rommene har hotell standard og du vil få et enkeltrom.

Reisemåte

Felles avreise fra Norges Blindeforbund i Sporveisgata 10, mandag kl. 11.00. Møt opp i god tid.
Bussen stopper også på Gardermoen, og vil plukke opp deltakere som kommer via Gardermoen. Oppmøtested er da Peppes Pizza (vis à vis Informasjonsskranken) kl. 11.45. Dere vil da etter hvert, bli møtt av en representant fra Norges Blindeforbund som følger dere til bussen til Hurdal. Tilbakereisen fra Hurdalsenteret, er fredag kl. 14.00. Trenger du hjelp med å bestille flyreisen, er vi behjelpelig med dette.

Vi har kun 12 plasser pr. kurs, så nøl ikke med og melde deg på snarest.

Svar oss gjerne på e-post eller på telefon 73 80 01 60.

Velkommen til et spennende og lærerikt kurs