Karriereverksted på Hurdal syn- og mestringssenter 8. - 11. november

Ønsker du å komme ut i jobb? Vet du hva du vil jobbe med? Har du et mål? Vet du hvordan du skal komme deg dit? Eller er du ikke helt sikker? Er du bekymret for om du kan beholde jobben du er i, eller kanskje lurer du på om du skal bytte jobb? I så fall kan karriereverksted være noe for deg!

Nyhetssak fra 12. oktober 2018

Oversiktsbilde fra sansehangen på Hurdal syn- og mestringssenter.

Rehabiliteringsavdelingen i Norges Blindeforbund arrangerer et karriereverksted på Hurdal syn- og mestringssenter fra 8. til 11. november 2018.

For å komme ut i jobb er det viktig å være bevisst på kompetansen din og hvilke ressurser du har. Det er lurt å sette seg konkrete mål og lage en plan.  Våre mentorer kan hjelpe deg med dette. Mentorene er personer med nedsatt syn som er i arbeid. De hjelper deg med å finne ut hva du er god til, hvilke egenskaper du har og hva du kan tenke deg å gjøre. Deretter jobber du med å sette deg et mål, og hvordan du kan nå målet.

Karriereverkstedet er gratis og Norges Blindeforbund refunderer reiseutgifter.

Påmeldingsfrist for karriereverkstedet er 21. oktober.

Har du spørsmål om karriereverkstedet, eller ønsker å melde deg på, kontakter du:

Gry Berg, tlf 23 21 50 00,

E-post: gry.berg@blindeforbundet.no