Medlemstilbud: Sikre deg årets julegave, samtidig som du hjelper unødvendig blinde

Nå skal varelageret tømmes, og fylkeslagene har fått rollen som årets iCare-butikker.

Nyhetssak fra 14. oktober 2021

Bilde av produktene som er til salgs: kashmir-skjerf og luer i forskjellige farger (flere enn de på bildet), julepynt, kortholder og te-skrin.

iCare er Norges Blindeforbunds initiativ for å bekjempe unødvendig blindhet i verden. Ca. 40 millioner mennesker i fattige land lider av grå stær. De fleste av disse kan få synet tilbake ved hjelp av en enkel øyeoperasjon som er over på få minutter og ikke koster mer enn 500 kroner å gjennomføre. Blindeforbundet driver flere sykehus i Asia og Afrika.

Overskuddet fra julegavesalget går til dette arbeidet.

Mest kjent er nok designer Nina Skarras flotte skjerf og sjal. Populære ble de matchene luene da de ble lansert. I tillegg finnes det blant annet julepynt fra Celine Engelstad, kortholder designet av Nico Widerberg og te-skrin i to størrelser med organisk te fra Nepal.

Bilder av noen av produktene kan du se nederst i artikkelen.

Produkt og pris:

• Kashmir-skjerf 250 kr. stk.
  • Kashmir-sjal 375 kr. stk.
  • Kashmir-lue 200 kr. stk.
  • Kortholder 125 kr. stk.
  • Te-skrin, to størrelser kr. 75/100 pr. stk.
  • Julepynt: stjerne i sirkel og stjerne i stjerne kr. 150 pr. stk.

* Prisene gjelder så langt lageret rekker

* Fylkeslagene tar i tillegg et lite ekspedisjonsgebyr for å dekke frakt og andre kostnader

Kjøp nå! Kontakt ditt fylkeslag

Kontaktinformasjon til ditt fylkeslag finner du ved å trykke her. Om du ikke finner kontaktinfo ring medlemssenteret på 21 97 70 00, så hjelper de deg med kontaktinformasjon.

Du kan også komme innom resepsjonen på hovedkontoret i Sporveisgata 10 i Oslo for en hyggelig handel.

Bilder av noen av produktene

iCare-skjerf Nina Skarra i fargen korall
Kashmir-skjerf designet Nina Skarra i fargen korall. Finnes i flere farger. Pris: kr. 250,-

Stjerne til å henge opp på juletreet. Julepynten er laget av Celine Engelstad. Pris: kr. 150,-