Nepalsk blindesaksleder gjestet Norge

Første uken i mai gjestet Mr. Limbu, direktør i Det nepalske blindeforbundet, Norge. Anledningen var kurs om inkludering av funksjonshemmede i organisasjonslivet arrangert av Atlas-alliansen.

Nyhetssak fra 11. mai 2017

Mr. Limbu, direktør i Det nepalske blindeforbundet

Hør intervjuet med han fra Radio Z – Blindeforbundets nettradio.
Mange kjenner til iCare. Over flere år har penger fra dette prosjektet gitt flere tusen i Nepal synet tilbake.

Hør intervjuet med Mr. Limbu her:

Eller se og hør video med stillbilder:

Radio Z har møtt Mr. Limbu. Han uttrykker her sin takknemlighet for dette. I intervjuet forteller han også om utfordringer blinde og svaksynte har, både hva gjelder skole og arbeid.

Mr. Limbu hadde også anledning til å besøke Norges Blindeforbund, hvor han blant annet møtte medlemmer i Oslo fylkeslag og fikk omvisning på Hurdal syn- og mestringssenter. Kristin Kjæret fra internasjonal avdeling forteller at turen til Hurdal ga han mange ideer om videreutvikling av tilbudet i Nepal.