Se TV2 reportasjen om Skarra-skjerfene

Nyhetssak fra 08. desember 2014

Lørdag sendte TV2 en reportasje om Nina Skarras engasjement for blinde i Nepal. Hennes kashmir-skjerf selges til inntekt for øyeoperasjoner som på fem minutter gir synet tilbake til et menneske.

Nina Skarra har designet kasjmirskjerf for Norges Blindeforbund. Her tar hun en selfie sammen med Eirin Frøyland som er iCare-ambassadør og assisterende generalsekretær Arnt Holte. Alle tre har på seg skjerfene.

Nina Skarra er en av Norges mest suksessrike designere. Sammen med Nico Widerberg og Celine Engelstad har Skarra kreert produkter som selges til inntekt for øyeoperasjoner i Asia og Afrika, utført ved Norges Blindeforbunds klinikker.

Her kan du se TV2-reportasjen om Nina Skarra

Ett solgt Skarra-skjerf, Widerberg-kortholder eller Engelstad sølvpynt gir ett menneske synet tilbake! Les mer om og bestill iCare-produktene her.

Vi har nettopp fått tallene fra en fersk julegave-undersøkelse som Ipsos MMI har gjort for oss og den viser at:

•  Nær to milllioner nordmenn mottar gaver til jul som vi ikke trenger eller ønsker oss
  •  Hjemmelagde gaver og gaver med «mening» er mer populært enn dyre og eksklusive gaver
  • 4 av 10 er meget eller ganske interessert i å motta gaver som finansierer en øyeoperasjon og gir et menneske synet tilbake, eller en gave som går til et godt formål.