Du er her:Forsiderss

rss

Flott med nye lokaler
Høstmøte på Rosfjord Strandhotell, Lyngdal
Anne Kat Hærland i Kilden
Kretaturen 2016
En liten takksigelse
Aktiviteter i Kristiansand og omegn lokallag
Digital kafe
Høstens vaffeltorsdager
Arendalsuka
Lån deg en tandem
Kambodsjansk aften
Ny medarbeider
Søk legatmidler
Åpent møte i Mandal FFO
Juleavslutning i Flekkefjord og omegn lokallag
30 års jubileum med julegilde
Styreprotokoll styremøte 14. juni 2016
UT PÅ TUR ALDRI SUR!
Fjellgruppa i Norges Blindeforbund Møre og Romsdal.
Roadtrip til Dokka
Den planlagte turen til Dokka for å geocache lørdag 8. oktober er avlyst.
Vakker høsttur til Hjørundfjorden
Mandag 19.september 2016, reiste Mandagsklubben i Ålesund, på høsttur til vakre Hjørundfjorden. Turistbussen og sjåfør Frode Haugen, tok oss med på en behagelig reise.
Den årlige familiehelgen på Visthus
Barne-, ungdom, og familieutvalget (BUF) i Norges Blindeforbund Møre og Romsdal, inviterer tradisjonen tro, til hyggelig familiehelg på Visthus i Vistdalen 21.- 23. OKTOBER 2016
Problemer med synet?
Informasjonsmøte om syn på Åndalsnes
Ringerike og omegn lokallag på tur til Hurdal
10. september var 16 medlemmer av Formiddagsklubben på Ringerike på en hyggelig utflukt til Hurdal Syn-og Mestringssenter.
Vellykket tur til Skibergfjell
Lørdag 10/9 møttes 19 turglade personer på bensinstasjonen i Hof, for å utfordre Vestfolds høyeste fjell, Skibergfjell 632 moh.
Ledsaging - assistanse
Nå kan Jernbaneverket tilby assistanse på Drammen stasjon.
Velkommen til foreldrekurs i Norges Blindeforbund
Det er med glede vi inviterer til nytt foreldrekurs i regi av Norges Blindeforbund. Vi ønsker velkommen foreldre / foresatte til barn og unge med synshemming og foreldre som selv er synshemmet til foreldrekurs.
Sommerturen Flor og Fjære 25-28/8 2016
En liten stemningsrapport i bilder fra turen.
Karriereverksted om arbeid.
Ønsker du å komme ut i jobb? Vet du hva du vil jobbe med? Har du et mål? Vet du hvordan du skal komme deg dit? Eller er du ikke helt sikker? Er du bekymret for om du kan beholde jobben du er i, eller kanskje lurer du på om du skal bytte jobb? I så fall kan dette være noe for deg!
Setter fokus på deling av tilgjengelig litteratur
FNs internasjonale dag for lese- og skriveferdigheter skal minne oss om at å lese og skrive er en menneskerettighet. I årets 50-årsjubileum setter Verdens blindeunion fokus på viktigheten av en vellykket gjennomføring av Marrakech-traktaten, som gjør at tilgjengelige bøker blir delt på tvers av landegrensene.
Blindeforbundet på dørbesøk i Østfold
Fra slutten av september kan innbyggerne i Østfold oppleve å møte Blindeforbundet ansikt til ansikt på døren. Mandag 26. september starter vi nemlig vår store kampanje, og startskuddet går i Sarpsborg. 10 personer skal gå fra dør til dør, og målet er å besøke 10 000 husstander i kommunen. Over de neste tre årene håper vi å ha banket på 500 000 dører i hele Norge!